Mindfulness

Mindfulness is een mooie methode, die veel ondersteuning kan bieden bij het omgaan met stress, pijn, lastige emoties en veel andere dingen om je heen.

Meditatie volgens de elementen

Meditatie bij Mind your Body werkt voor zowel geest als lichaam. Gronding en fysieke stabiliteit creëren een rustpunt en anker waardoor het veel makkelijker wordt om bij het 'zitten in aandacht' stilte te ervaren. 
We organiseren incidenteel meditatie-avonden waarin we ook gebruik maken van yoga-oefeningen.

Ook kun je de doe het zelf-cursus bestellen. Deze is geschikt voor wie al meer ervaring heeft en wil verdiepen. Deze cursus heeft een lichaamsgerichte ingang, met veel zachte fysieke vooroefeningen, waarmee lichaam, energie en geest gecentreerd worden.
De lessen zijn opgeknipt in blokjes van ongeveer 10 minuten, die je zelf kan oefenen met audio-ondersteuning.
De cursus bestaat uit 5 lange lessen, iedere les heeft een thema volgens de elementen: aarde/gronding/stevigheid, water/flow/ademflow, vuur/concentratie/stuwkracht, wind/gevoelsbeweging/hart, ether/ruimte/verstilling. Voor ieder element zijn er verschillende audio's met oefeningen, bodyscan's en meditaties. 

De cursus bestaat uit zo'n 400 minuten audio-materiaal, en de uitgeschreven lessen en de handleiding voor gebruik van het audio-materiaal. Kosten: € 10,- 
Als je een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de cursus te bestellen, krijg je de factuur toegestuurd. 
Na overmaking van de kosten krijg je via email de lessen, handleiding en toegangscodes voor de audio-bank.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, met achtergrondinfo en oefensets.